WebVizion - Internet en E-business oplossingen


Software ontwikkeling

Webapplicaties

De term webapplicatie is een erg breed begrip, dat gebruikt wordt om een breed scala van online toepassingen aan te duiden. Voorbeelden van een webapplicatie zijn onder andere een online catalogus, een CRM systeem of een callcenter applicatie.

Eén van de grote voordelen van een webapplicatie is dat deze slechts op één locatie geïnstalleerd en onderhouden wordt, en bereikbaar is vanuit een standaard internet browser. WebVizion ontwikkelt zeer uiteenlopende webapplicaties en heeft ontwikkelaars met een uitstekende beheersing van diverse programmeertalen.

Bij onze referenties krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden waarmee WebVizion u van dienst kan zijn.

Intranet oplossingen

Een intranet of een extranet kan een effectieve aanvulling zijn op de informatiestroom die binnen uw organisatie plaatsvindt. Een intranet is voor gebruik binnen uw organisatie. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een communicatiemedium waarmee u op een dagelijkse basis met uw medewerkers kunt communiceren.

Met een extranet geeft u uw klanten of medewerkers toegang tot (een deel van) uw informatiesystemen. Bijvoorbeeld om voorraadniveaus naar uw afnemers te communiceren of bestellingen via internet te verwerken.

Vaak zijn met intranetten en extranetten forse efficiëncy- en kostenverbeteringen haalbaar. WebVizion kan u op het gebied van intranetten en extranetten adviseren over de mogelijkheden voor uw organisatie. Voor de implementatie hebben wij diverse bouwstenen beschikbaar waardoor wij uw oplossing snel en doeltreffend kunnen realiseren.

CD Rom producties

Niet in alle gevallen is internet het juiste medium om uw bedrijf, dienst of product onder de aandacht te brengen. Juist in die gevallen hebben wij ook de kennis in huis om een verrassende CD-Rom productie voor uw bedrijf te ontwikkelen.

De toepassingen van CD-Rom presentaties zijn zeer divers. U kunt bijvoorbeeld denken aan een presentatie van uw bedrijf maar ook een volledige interactieve productencatalogus om onder uw relaties te verspreiden. Om de voordelen van het internet niet uit het oog te verliezen zijn bijvoorbeeld ook online bestelmogelijkheden op te nemen in uw CD-Rom productie.

In een aantal situaties kan het nuttig zijn uw internetsite of applicatie op CD-Rom uit te geven. WebVizion kan in veel gevallen uw complete internetsite, inclusief alle interactieve mogelijkheden, op CD-Rom publiceren. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 


    ©2024 Webvizion BV
home      sitemap      disclaimer
   Webvizion BV
   Ridderhof 96
   5341 HS Oss

   T 0412 - 656 393
   F 0412 - 656 995
   E info@webvizion.nl