WebVizion - Internet en E-business oplossingen


Hosting services 

Is uw site of webapplicatie eenmaal gerealiseerd dan moet deze op een professionele manier op internet geplaatst worden en 24 uur per dag beschikbaar zijn. WebVizion heeft hiervoor een aantal oplossingen samengesteld op basis van Microsoft Windows 2003 server. Zo kunnen wij u altijd de juiste en betrouwbare oplossing bieden voor het hosten van uw internetsite of applicatie.

Shared hosting

De shared hosting dienst van WebVizion is een laagdrempelige mogelijkheid om uw site te hosten op internet. Binnen de shared hostingomgeving krijgt u ruimte op een server in ons datacenter met hoogwaardige toegang tot internet. WebVizion biedt uiterst complete shared hosting pakketten voor uw organisatie.

Managed hosting services

Niet iedere site of applicatie is hetzelfde. Om aan specifieke eisen en wensen te voldoen kan WebVizion u in veel gevallen een hostingservice op maat leveren. Daarbij kunt u denken aan het hosten van uw intranetapplicatie met een dedicated server oplossing, meerdere databases, e-mail encryptie en koppelingen naar externe systemen. Tevens bieden wij verschillende vormen van ondersteuning en beheer.

Diverse gerenommeerde organisaties, van kleine ondernemingen tot grote financiŽle dienstverleners, hebben gekozen voor managed hosting services van WebVizion. Waarom? Omdat ze er van verzekerd zijn dat hun website bij WebVizion 24 uur per dag beschikbaar en optimaal bereikbaar is.

Domeinregistratie

Een website of internetproject begint vaak met het registreren van een domeinnaam.

WebVizion is lid van SIDN (Stichting Internet Domein Registratie Nederland). Dit betekent dat wij zelf de domeinregistratie voor onze klanten en partners kunnen verzorgen. Naast Nederlandse domeinnamen kunt u bij ons ook terecht voor ruim 70 soorten internationele domeinnamen.


 

 


    ©2024 Webvizion BV
home      sitemap      disclaimer
   Webvizion BV
   Ridderhof 96
   5341 HS Oss

   T 0412 - 656 393
   F 0412 - 656 995
   E info@webvizion.nl