WebVizion - Internet en E-business oplossingen


Voor meer informatie over Xomodo kunt u contact met ons opnemen.

Een website die altijd up-to-date
en beheersbaar is?

Content management softwareDat kan met Xomodo, het door WebVizion ontwikkelde content management systeem (CMS).

Bij het gebruik van Xomodo heeft u voortaan zelf de regie over de inhoud van uw website. U kunt eenvoudig zelf pagina's toevoegen of wijzigen, plaatjes en links toevoegen, maar ook nieuwsberichten of vacatures toevoegen kan voortaan in een handomdraai. Zo is uw website altijd up-to-date.

We zetten de voordelen voor u op een rij:

  • zélf uw site onderhouden;
  • zeer eenvoudig met lage kosten;
  • géén programmeerkennis nodig;
  • vanaf iedere locatie via internet te gebruiken;
  • altijd in uw eigen huisstijl;
  • heldere navigatiestructuur;
  • u bepaalt zelf wie onderhoud mag plegen.

Xomodo beidt eenvoudige tools om uw website zelf te beheren. Tijdrovende cursussen zijn niet nodig: u kunt er zonder technische kennis direct mee aan de slag. Door het gebruiksgemak kunnen ook uw medewerkers eenvoudig uw website up-to-date houden. Voor het gebruik ervan hoeft u in de regel geen extra software te installeren. U werkt gewoon vanuit uw browser, op de locatie waar het u uitkomt.

Modulaire opbouw

Het Xomodo CMS is modulair opgebouwd. U kunt er dus voor kiezen om uitsluitend die onderdelen van uw site zelf aan te passen, waarvan de inhoud vaak wisselt. Er zijn een groot aantal standaardmodules beschikbaar, zoals bijvoorbeeld pagina-onderhoud, de e-mail nieuwsbrief, de vacaturebank en de nieuwsrubriek. Ook maatwerkoplossingen zijn mogelijk.

Voor wie is Xomodo geschikt?

Xomodo is geschikt voor alle organisaties die aanwezig zijn op internet en voor het onderhoud van de website niet afhankelijk willen zijn van een extern bedrijf. Ook als uw website niet door WebVizion is ontwikkeld kan Xomodo in de meeste gevallen binnen uw site toegepast worden.

 


    ©2024 Webvizion BV
home      sitemap      disclaimer
   Webvizion BV
   Ridderhof 96
   5341 HS Oss

   T 0412 - 656 393
   F 0412 - 656 995
   E info@webvizion.nl