WebVizion - Internet en E-business oplossingen


Wanadoo Geldchannel

Begin januari is de Wanadoo geldsite gelanceerd. WebVizion heeft deze site in opdracht van Ribank ontwikkeld. Door intensieve samenwerking tussen de drie partijen is een site ontstaan waar, naast redactionele artikelen, diverse financiŽle producten zijn samengebracht en desgewenst meteen berekend en aangevraagd kunnen worden.

Uniek product Consumentenlease

Uniek op de site is het product Consumentenlease van RiCare Lease Nederland, onderdeel van Ribank. Met Consumentenlease worden de voordelen van lease, zoals vaste maandelijkse kosten en een gegarandeerde inruilwaarde van de auto, ook bereikbaar voor de consument. De site bevat een offerteprogramma waarmee de bezoeker zelf een maatwerk offerte kan samenstellen en direct wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde autodealer.

Financieringscontracten op maat bij de klant thuis

Bij het ontwikkelen van de software is rekening gehouden met een aantal belangrijke uitgangspunten: gebruiksvriendelijkheid, snelheid en effectiviteit. De tijd tussen het aanvragen van een lening en het beoordelen en verstrekken van een persoonlijk contract wordt aanzienlijk verkleind door het inzetten van internettechnologie. Bij gebleken kredietwaardigheid kan een klant direct het contract printen, thuis op de printer!

Intensieve samenwerking

Bij ontwikkeling van de site heeft een intensieve samenwerking plaatsgevonden tussen Wanadoo, Ribank en WebVizion. WebVizion heeft alle interactieve modules ontwikkeld alsmede de invulling van de geldsite. Vanzelfsprekend volledig binnen de richtlijnen van de Wanadoo site.

 

 


    ©2024 Webvizion BV
home      sitemap      disclaimer
   Webvizion BV
   Ridderhof 96
   5341 HS Oss

   T 0412 - 656 393
   F 0412 - 656 995
   E info@webvizion.nl