WebVizion - Internet en E-business oplossingen


Easytrips Vakanties

Easytrips, de nieuwe vakantie zoekmachine

WebVizion heeft de nieuwe vakantie zoekmachine Easytrips ontwikkeld. Meer dan 5000 vakanties naar 800 verschillende bestemmingen in ruim 30 landen, allemaal eenvoudig te doorzoeken. Easytrips geeft een overzicht van het complete reisaanbod van alle grote reis en vakantie sites op internet. Hiermee wordt het aanbod transparant en duidelijk samengebracht op één site.

Op de site is het reisaanbod van grote aanbieders zoals Neckermann Reizen, Vaya.nl, Kras Vakanties en Booking.com opgenomen. Door het uitgebreide aanbod kan de consument eenvoudig prijzen van zonvakanties, hotels en lastminutes met elkaar vergelijken. Onderzoek heeft aangetoond dat het prijsverschil bij vakanties soms wel kan oplopen tot enkelen honderden euro's.

Het aanbod van Easytrips bestaat in eerste instantie uit zonvakanties en een vergelijk van hotel prijzen maar zal op korte termijn worden uitgebreid met meer specialistische reizen zoals groepsreizen, excursies en single reizen. Ook een compleet aanbod van vakantiewoningen wordt aan de site toegevoegd.

 

 


    ©2024 Webvizion BV
home      sitemap      disclaimer
   Webvizion BV
   Ridderhof 96
   5341 HS Oss

   T 0412 - 656 393
   F 0412 - 656 995
   E info@webvizion.nl