WebVizion - Internet en E-business oplossingen


Prijsvergelijk

Prijsvergelijk, online prijzen vergelijken

Prijsvergelijk biedt de kortste weg naar de beste aanbiedingen. Dit wordt bereikt door een zo volledig mogelijk aanbod te presenteren van de diverse aanbieders op de Nederlandse markt. Uit het totale aanbod heeft Prijsvergelijk een grote selectie gemaakt, zodat de bezoeker nog sneller zijn doel bereikt: besparen op aankopen via internet.

Naast de selectie van aanbieders heeft de bezoeker van Prijsvergelijk de mogelijkheid om uiteenlopende producten op prijs te vergelijken. Op deze manier wordt snel de goedkoopste aanbieder van een product gevonden. Het producten aanbod loopt uiteen van digitale camera's en hardware tot het aanbod van leningen, hypotheken en verzekeringen. Ook voor een vergelijking van adsl providers of gsm abonnementen biedt Prijsvergelijk uitkomst.

WebVizion heeft de gehele site ontwikkeld inclusief de achterliggende vergelijkings engine. Dagelijks wordt van een groot aantal aanbieders de actuele prijs- en productinformatie ingelezen. Deze informatie wordt gebruikt om op de site een vergelijk te maken tussen de duizenden producten. Daarnaast bevat de site diverse mogelijkheden voor het presenteren van aanbieders, van bannerruimte tot content integratie. Op deze manier kan Prijsvergelijk voor iedere adverteerder een duidelijke meerwaarde bieden.

Meer informatie: Prijsvergelijk

 


    2024 Webvizion BV
home      sitemap      disclaimer
   Webvizion BV
   Ridderhof 96
   5341 HS Oss

   T 0412 - 656 393
   F 0412 - 656 995
   E info@webvizion.nl