WebVizion - Internet en E-business oplossingen


WebVizion ontwikkelt mobiele vergelijkingssite voor Netpolis

Vandaag heeft WebVizion voor Netpolis een nieuwe mobiele vergelijkingssite voor autoverzekeringen gelanceerd. Uit onderzoek van onderzoeksbureau Jungle Rating is gebleken dat zo’n 1,6 miljoen Nederlanders één of meerdere malen per maand van mobiel internet gebruik maken. De groei van het aantal mobiele gebruikers is bovendien zo'n 30% tot 40% per jaar.

Op de website Netpolis.mobi is het mogelijk om een autoverzekering van vrijwel alle auto verzekeraars te vergelijken. De verzekeringssite is geschikt voor iedere mobiele telefoon met ondersteuning voor internet. Op toestellen zoals de Nokia N95, de Samsung i900 en natuurlijk de Apple iPhone is de site prima te gebruiken.

"Door deze laagdrempeligheid verwachten we dat de site snel omarmd zal worden door een grote groep mobiele gebruikers", aldus Henry Bulle van Netpolis. "10 jaar geleden liepen we voorop met het aanbieden van een autoverzekering via internet en dat willen we ook nu doen met de eerste mobiele vergelijkingssite voor autoverzekeringen".

 


    ©2024 Webvizion BV
home      sitemap      disclaimer
   Webvizion BV
   Ridderhof 96
   5341 HS Oss

   T 0412 - 656 393
   F 0412 - 656 995
   E info@webvizion.nl